Lasten syntymäpäivät

Ikimuistoiset syntymäpäivät ja lastenkutsut

Järjestä lasten syntymäpäivät keilaillen! Käytössäsi on uusittu lasten syntymäpäivähuone sekä tyylikkäät kabinettimme, joissa järjestät iloiset keila-aiheiset lastenkutsut sekä arkisin että viikonloppuisin. Maanantaista keskiviikkoon tarjolla on tavallista keilailua, sunnuntaina ja torstaina Lasten Hohtokeilailua ja lauantaina hohtokeilailua klo 17.00 alkaen.

Syntymäpäiväkutsujen osallistujamäärän minimi on 6 henkilöä, mutta ylärajaa ei ole! Syntymäpäiviin sisältyy tarjoilu ja yleiskäytännön  ohjeistus, mutta haluttaessa voit tilata myös tädin/sedän vetämään synttäreitä (20 €). Parhaimmillaan voimme järjestää 3 kutsut yhtä aikaa. 

Jotta keilailu sujuu kokemattomiltakin, voimme laittaa kaikille 16 keilaradalle "rännisuojat", jolloin pallo ei putoa ränniin, vaan keiloja kaatuu aina! Keilapallovalikoimassamme on paljon lasten palloja iloisine väreineen, jolloin keilailu sujuu pienemmiltäkin keilaajilta.

Syntymäpäiväpaketti (17,50€/hlö) sisältää:

  • 1 tunnin hohtokeilailua tai tavallista keilailua
  • Ruokatarjoilun:
    • Hot Dog TAI hampurilainen ja ranskalaiset TAI munkki TAI jäätelö TAI ranskalaiset
    • Lisäksi juotavaa, sipsejä, keksejä ja omat karkkipussit jokaiselle
    • Myös gluteeniton vaihtoehto! (20,50 €/hlö)
  • Kutsukortit (noudetaan hallilta)

Syntymäpäiväsankarille on mahdollista hankkia myös oma synttärikeila omalla nimellä (6 €). Avaimenperä-kaulanauha keilahallin logolla (3 €) taikka keila-aiheinen lyijykynä (0,50€) on puolestaan mukava muisto sekä syntymäpäivävieraille että synttärisankarille. 

Haluttaessa syntymäpäivät voidaan järjestää myös omilla eväillä. Tutustu hinnastoomme »
 

Kysy lisää lasten syntymäpäivistä!