Raision keilailuliitto ry 
Katso tulokset täältä

Raision Keilailukeskus Keilailua jo vuodesta 1977!

Raision Keilailukeskus on tarjonnut antoisia ja jännittäviä keilailuhetkiä kaikenikäisille keilaajille jo lähes 43 vuotta. Hyvinvarustettu keilahalli, laadukkaat keilailulaitteet ja -välineet, viihtyisä tunnelma sekä asiakaslähtöinen palvelu ovat toimineet perheyrityksemme pääperiaatteina alusta alkaen.

Monipuolisen keilahallin lisäksi tiloistamme löytyvät esimerkiksi Suomen suurimpiin kuuluva keilatarvikemyymälä, tyylikkäät sauna- ja kokoustilat. Tulossa tiloihimme on uutena VR-studio, huone odottaa vielä valmistumistaan. Lapsille tarjolla ovat iloinen lastenkabinetti, värikäs lasten keilapallovalikoima sekä radoille laitettavat "rännisuojat/laidat", joiden ansiosta pallo ei putoa ränniin.

Viihtyisä ja tasokas keilahalli

Vuonna 2010 vaihdoimme keilahalliin uudet keilaradat ja pukuhuoneisiin tilavat säilytyskaapistot 2- ja 3-pallon rollereille. Kesällä 2012 laajensimme keilahallia 4 radalla, paransimme sauna- ja kokoustiloja, uusimme lastenkabinetin ja muutimme keilailutarvikekopin 60 neliön myymäläksi. Pysyttelemme tarkasti ajan hermoilla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä tasokkaampia keilailukokemuksia.

16 Brunswick Pro Anvilane -laminaattirataa yhdessä tasokkaiden Brunswick GS-X TM -keilakoneiden ja System-300- automaattisten tuloslaskimien kanssa takaavat keilaajille sujuvan pelikokemuksen. Ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla ystäväporukoiden illanvietot, lasten syntymäpäivät, yritysten juhlat ja tyky-päivät sekä muut tilaisuudet sujuvat onnistuneesti alusta loppuun.

Vuoden Yrittäjä 2017

Tervetuloa Raision Keilailukeskukseen!
 

Katso tarkemmat yhteystietomme tästä