Sauna- ja kokoustilat

Viihtyisät tilaussaunat ja kokoustilat

Tyylikkäissä sauna- ja kokoustiloissamme järjestät onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset, tyky- ja tyhy-päivät tai vaikkapa ystävien illanistujaiset ja polttarit. Voit yhdistää tilaisuuteen esimerkiksi keilauksen tai golfauksen, jolloin saat sauna- ja kokoustilat käyttöösi edullisemmin.

Saunat

Tiloissamme on kaksi tilaussaunaa, joihin molempiin kuuluvat pukuhuoneet sekä oleskelutilat illanistujaisten viettoon. Viihtyisissä saunatiloissa voit viettää esimerkiksi yrityksen pikkujouluja, syntymäpäiviä, ystäväporukan yhteistä saunailtaa tai polttareita. Henkilökuntamme neuvoo mielellään, kumpi tiloista sopii paremmin illanviettotilaksenne. Tarjoiluistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä voit tilata ruokalistaltamme herkullisen kattauksen salaateista ja kiusauksista voileipäkakkuihin, juomia unohtamatta.

Isompi, vuonna 2012 uudistettu tilaussaunamme on anniskelualuetta, jonne voit tilata juomakorit, lämpimän ruoan tai vaikkapa voileipäkakun ruokalistaltamme. Ison saunan lauteille mahtuu kerralla noin 10 henkilöä kerrallaan saunomaan ja noin 30 henkilöä oleskelutilaan. 

Pienempi sauna on tarkoitettu 7-8 henkilölle kerrallaan ja sen oleskelutilaan mahtuu noin 20 henkilöä. Pienempään saunatilaan voi tuoda omat juomat ja ruoat. Sekä pienessä että isossa saunatilassa on mikro. 

Kokoustilat

Kaksi kokoustilaamme tarjoavat hyvät puitteet isoille ja pienille ryhmille. Kokoustilat sopivat 10-35 henkilölle ja ne voidaan varustaa videotykillä ja kankaalla. Kokoustiloissamme ei tarvitse kokoustaa tyhjin vatsoin, vaan voit tilata ruokatarjoilun ruokalistaltamme. 

 Ruokalista

Ota yhteyttä ja varaa tilat ajoissa!