Sauna- ja kokoustilat Raisiossa

Viihtyisät tilaussaunat ja kokoustilat lähellä Turkua

Tyylikkäissä sauna- ja kokoustiloissamme järjestät onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset, tyky- ja tyhy-päivät tai vaikkapa ystävien illanistujaiset ja polttarit Turun alueella Raisiossa. Voit yhdistää tilaisuuteen esimerkiksi keilauksen tai vr-studion, jolloin saat sauna- ja kokoustilat käyttöösi edullisemmin.

Saunat

Tiloissamme on kaksi tilaussaunaa, joihin molempiin kuuluvat pukuhuoneet sekä oleskelutilat illanistujaisten viettoon. Viihtyisissä saunatiloissa voit viettää esimerkiksi yrityksen pikkujouluja, syntymäpäiviä, ystäväporukan yhteistä saunailtaa tai polttareita. Henkilökuntamme neuvoo mielellään, kumpi tiloista sopii paremmin illanviettotilaksenne. Tarjoiluistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä voit tilata ruokalistaltamme herkullisen kattauksen salaateista ja kiusauksista voileipäkakkuihin, juomia unohtamatta.

Isompi tilaussaunamme on anniskelualuetta, jonne voit tilata juomakorit, lämpimän ruoan tai vaikkapa voileipäkakun ruokalistaltamme. Ison saunan lauteille mahtuu kerralla noin 10 henkilöä kerrallaan saunomaan ja noin 30 henkilöä oleskelutilaan. 

Pienempi sauna on tarkoitettu 7-8 henkilölle kerrallaan ja sen oleskelutilaan mahtuu noin 20 henkilöä. Pienempään saunatilaan voi tuoda omat juomat ja ruoat. Pienessä saunatilassa on mikro, jääkaapit. 

Kokoustilat

Kaksi kokoustilaamme tarjoavat hyvät puitteet isoille ja pienille ryhmille. Kokoustilat sopivat 10-35 henkilölle ja ne voidaan varustaa videotykillä ja kankaalla. Kokoustiloissamme ei tarvitse kokoustaa tyhjin vatsoin, vaan voit tilata ruokatarjoilun ruokalistaltamme. 

RUOKALISTA 

OIVA raportti 17.10.2022

Ota yhteyttä ja varaa tilat »

Tilaussaunan ja kokoustilojen vuokraus

Saunan ja kokoustilojen vuokraus keilailun (vähintään 3 rataa) yhteydessä alkaen 175 €/4 h, ilman oheistoimintaa alkaen 215 €/4 h. Tutustu vuokraushinnastoon Hinnastot-sivullamme »

Varaathan sauna- ja kokoustilat ajoissa! Mikäli joudut peruuttamaan varauksen, muista seuraavat säännöt:
  • Tilojen peruutus on tehtävä vähintään 3 viikkoa ennen tilaisuutta
  • Tilojen alle 2 viikon peruutuksista peritään 50 % maksu
  • Samalla viikolla tehtyjen varausten peruutuksista peritään 100 % maksu
Sitovat varaukset vain puhelimitse!

RUOKALISTA